Дванаесетто државно првенство
на бармени на Македонија

11-то државно првенство на бармени на Македонија | Здружение на бармени на Македонија | International Bartender Association

Материјали за преземање

Пополнетите формулари испратете ги на:
bar_mk@yahoo.com

Програма на првенството

 Ден 1 - 26.03.2019

време 26-ти март @ Liquid Boutique Bar & Kitchen at Su Hotel
11:00 - 12:00 Пристигнување и влечење на лотарија за редослед на натпреварувачите и брифинг
12:00 - 12:30 Подготовка и припрема за натпреварите
12:30 - 13:30 Monin семинар
13:30 - 14:15 Marie Brizard Testing натпревар
14:15 - 15:00 Schweppes Семинар
15:00 - 17:00 Квалификации Класика
17:00 - 20:00 Пауза и сместување
26 ти март @ Liquid Cafe Bar
20:00 - 21:00 Diageo Семинар
21:00 - 22:00 Red Bull Speed Round

Ден 2 - 27.03.2019

време 27-ми март @ Liquid Boutique Bar & Kitchen at Su Hotel
10:00 - 11:00 Roastery еспресо Семинар (во Roastery Пржилница за кафе)
12:00 - 14:00 Ketel One Espresso Martini Challenge
14:00 - 14:30 Fantinel Prosecco Семинар
13:30 - 14:15 Marie Brizard Testing натпревар
14:30 - 14:45 Доделување на дипломи и Прогласување на финалистите
14:45 - 15:00 Презентација на Бургери на Liquid Boutique Bar & Kitchen
15:00 - 15:30 Пауза
15:30 - 16:30 Финале Класика Sparkling Cocktails
16:30 - 17:00 Прогласување на победници и затворање на натпреварот

НА СИТЕ НАТПРЕВАРУВАЧИ КОИ НЕ СЕ ОД ОХРИД И ОКОЛИНАТА
ЌЕ ИМ БИДЕ ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ.

Здружение на Бармени на Македонија
© Сите права задржани - 2019

web: Perfect