Добродојдовте на bar.mk

bar.mk е првата веб страна посветена на барскиот бизнис, бармените и коктел културата во Македонија и надвор од неа. Страната е подржана од Здружението на Бармени на Македонија (ЗБМ) и тука ќе бидат презентирани сите активности на ЗБМ. Сакаме да понудиме содржини кои ќе бидат интерсни за сите професионалци во барскиот бизнис, но и за ентузијасти кои сакаат да подготвуваат коктели и да уживааат во квалитетен пијалок. Отворени сме за соработка со сите кои сакаат да ја подржат коктел културата и барскиот бизнис во Македонија.

Добар микс!

More Articles for You

15-то Државно првенство на Бармени во Македонија

Биди најдобриот Бармен во Македонија и креирај го коктелот на годината. Победникот ќе ја пртеставува Македонија на Светското Првенство на …

Повреди и пороци во барменството

Повреди и пороци во барменството Да се биде бармен е забавна, интересна и креативна професија. Но како и се друго …

Карактерни особини на еден Бармен

Карактерни особини на еден Бармен Бармен е една динамична и интересна професија. Но дали е професија што секој може да …